Tenis muži 2023

PROPOZICE DLOUHODOBÉHO TENISOVÉHO TURNAJE PRO ROK 2023

Začátek tenisového turnaje proběhne rozlosováním týmů do skupin v neděli 28. 05. 2023 o desáté hodině ranní.

Účast týmu na turnaji je nutné potvrdit SMS zprávou p. Hlobilovi na tel. 603 548 813 do soboty 27. 5. 2023 s uvedením jmen hráčů, tel. čísla, e-mailu.

Pokud tým nebude mít turnaj ještě rozehraný, může si účastníky bez udání důvodu zaměnit. Toto již nelze, pokud tým zahájí turnaj odehráním prvního zápasu. V této sestavě již musí turnaj odehrát.

Do rozlosování turnaje každý tým uhradí startovné ve výši 800,- Kč (400,- Kč za hráče). Ze startovného bude hrazen nákup cen, míčů na finálový turnaj a jídlo pro všechny přihlášené, které se bude podávat během finálového turnaje. Výsledky odehraných utkání budou zveřejněny na hřišti a webu SSK Věžky.

Účast týmů při losování je nezávazná, ale vítána. Každý z týmů zde může vznést případné dotazy ohledně průběhu turnaje ve skupinách, podmínky finále turnaje budou upřesněny v den finále.

Týmy budou rozlosovány do dvou skupin, kde se utkají systémem každý s každým. Do finálového turnaje, který proběhne 26. 8. 2023, postoupí 4 nejlepší dvojice z každé skupiny. Zápasy ve skupinách se budou hrát na dva vítězné sety (s tiebrakem). Za každý vyhraný set v zápase tým získává 1 bod. Při rovnosti bodů ve skupině rozhoduje vzájemné utkání. Pokud budou mít shodný počet bodů ve skupině více jak dva týmy, rozhoduje:

  1. rozdíl setů vzájemných zápasů
  2. rozdíl gamů vzájemných zápasů
  3. rozdíl setů všech odehraných zápasů
  4. rozdíl gamů všech zápasů
  5. los

Pokud tým nedohraje všechny zápasy skupiny v daném termínu a to do soboty 19. 8. 2023, budou všechny jeho výsledky anulované a jeho účast v turnaji končí.

Výsledek zápasu nahlásí vítěz SMS zprávou p. Hlobilovi na tel číslo 603 548 813.

Rezervace kurtu prostřednictvím p. Hlobila opět SMS zprávou, který následně potvrdí, zda není kurt obsazený. Využití rezervace kurtu je nutné dodržet, ať není zbytečně kurt neobsazený. Nevyužití rezervace kurtu bez případného zrušení, je pod pokutou 200,- Kč. Tyto budou použity k organizaci turnaje.

Realizační tým si vyhrazuje právo případných změn v propozicích turnaje, pokud budou nezbytně nutné.

Za realizační tým SSK Věžky přejeme hodně úspěchů v turnaji!